Sakarya turizmde cazibe merkezi olmaya aday

Paylaş:

Kurulduğu günden bu yana şehir için bir araya gelerek başarılı çalışmalara imza atan Sakarya Eşraf Platformu, Vali Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret etti.

SAKARYA’NIN KALKINMASI İÇİN

Ziyarette konuşan Başkan Faruk Kır, şehrin her yönüyle bir cazibe merkezi olmaya müsait olduğunu ifade ederek, “Sakarya’nın kalkınması için bir taş koyandan şehir halkı minnettar olacaktır” dedi.

Vali Kaldırım’ın ilçelerimizin doğal güzelliklerine yaptığı ziyaret ve paylaştığı tespitlerin, iç ve dış turizme çok önemli bir katkısının olduğunu söyleyen Başkan Kır, “Yapmış olduğunuz doğa ziyaretlerinden yaptığınız paylaşımlarınızda birçok insan farkında olmadığı doğa harikası mekanları görme ve tanıma fırsatı buluyor. Bu ziyaretlerinizin sosyal medyaya yansıyan görüntülerinin, şehrin turizmine zamanla büyük katkısı olacağını düşünüyorum” diye ifade ederek çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

‘BİR ÇOK ŞEHİRDEN ÖNDEYİZ’

Vali Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya’nın tabiat harikası bir şehir olduğunu ayrıca gastronomi kültürüyle de birçok şehirden önde olduğunu vurgulayarak, “El ele vererek ‘ben varım’ diyen herkesle şehir için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaretten memnuniyetini ifade eden Vali Kaldırım, Sakarya Eşraf Platformu’nun çalışmalarında başarılar diledi.

Yapılan ziyarette yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Toçoğlu, Ayşe Kahraman, Emin Oylu, Ahmet Şehit, Av. Nuri Oktay, Ercan Açıkgöz, Serkan Çakır ve Diş hekimi Oğuzhan Şahin hazır bulundu. 

Eşraf Platformu Başkanı Faruk Kır, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’a bir şilt takdim etti.