Yardımlaşma Derneğinden aşure etkinliği

Paylaş:

Sakarya İhtiyaç Sahipleri Yardımlaşma Derneği, 27 Ağustos Cuma günü saat 15.00-17.00 saatleri arasında Adapazarı Yahyalar Mahallesi Bahar Sokak’ta bulunan dernek binası önünde aşure ikramında bulundu. Dernek Başkanı Metin Çetin, “Aşure etkinliğimize katılan tüm halkımıza teşekkür ederiz. Allah kabul etsin” dedi.

TEŞVİKİYE CAMİİ VE DERNEK BİNASI ÖNÜNDE AŞURE İKRAMI

Yıllardır ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan dernekler arasında yer alan Sakarya İhtiyaç Sahipleri Yardımlaşma Derneği, bugün cuma namazı çıkışı Teşvikiye Camii önünde ve Yahyalar Mahallesi Bahar Sokak No. 72/1’deki dernek binasında aşure ikramlarında bulundu.

AŞÜRE BEREKETİYLE AĞIZLAR TADLANDI

750 kişilik yapılan ve dualar eşliğinde sunulan aşureden çevredeki esnaf ve vatandaşların da ağızları tadlandı. Yaşlı, genç ve çocuk, etkinliğe katılan herkes ikram edilen aşureden bol bol yiyerek dernek yönetimine dua etti.

BAŞKAN ÇETİN’DEN TEŞEKKÜR

Sakarya İhtiyaç Sahipleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Metin Çetin, “Müslümanlar için dînî, tarihi ve kültürel yönden birçok mesaj barındıran önemli bir zaman dilimi olan Muharrem ayındayız. Biz de dernek olarak aşure kültürümüzü devam ettirmek ve halkımızı kaynaştırmak amacıyla ikramda bulunduk. İkramınıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİ / Sakarya

1 Yorum

  1. Sayın Metin Çetin Başkanım Rabbim öncelikle sizden ekibinden ve hayır hasenatlarda bulunan hayırseverlerimizden razı olsun inşaallah iyiki varsınız.

Yoruma kapalı.