Temel Satınalma Süreçleri ve Teknikleri Eğitimi başlıyor

Paylaş:

Sakarya Satınalma Yöneticileri ve Profesyonelleri Derneği’nin (SASAYDER) organize ettiği, Eğitmen Metin Çavuşlar tarafından verilecek eğitimde, Satınalma mesleğinin teorik altyapısı pratikler ile birlikte deneyim elde edilecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 26 EYLÜL

Eğitime katılmak isteyenler için başvuru tarihi 26 Eylül 2019 Perşembe günü sona erecek. Eğitimle ilgili açıklama yapan SASAYDER Başkanı Emre Salihoğlu, katılımın kontenjanla sınırlı olduğunu belirterek, ilgilenenlerin eğitim ve başvurular hakkında www.sasayder.org adresinden detaylı bilgi  alabileceklerini söyledi.

EĞİTİM SATSO’DA VERİLECEK: Temel Satınalma Süreçleri ve Teknikleri konulu Eğitim, Sakarya Ticaret Sanayi Odası (SATSO) Meclis Salonunda 28 Eylül Cumartesi – 29 Eylül Pazar saat 10.00 – 17.00’de düzenlenecek.

2 günlük eğitimin toplam ücret SASAYDER üyeleri için 200 TL, üye olmayanlar için 350 TL. olarak belirlendiği ve ödeme karşılığında resmî dernek bağış tahsilat makbuzu kesileceği belirtildi. Üniversite öğrencileri için ise eğitimin ücretsiz olarak sınırlı kontenjanda sunulacağı kaydedildi.