Fidan’ın Mutfağı Ev Yemekleri hizmete girdi

Paylaş:

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Uzun Çarşı Tenekeciler Sokak No 26’da hizmete giren Fidan’ın Mutfağı Ev Yemekleri Aperatif Salonu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İş yeri sahipleri ile sohbet eden Başkan Yüce “Her açılan işyeri ülkemize, halkımıza ve ekonomimize katma değer sağlamakta bu müteşebbisleri canı gönülden kutluyorum başarılar diliyorum” dedi.

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM

Çark Dergisi Haber Müdürü Hasan Kemal Tilkilioğlu’nun kızı Fidan ve eşi Uğur Dönmez in sahipliğini yaptığı, Gebeş Cami Hocası İbrahim Desteci’nin dualarıyla hizmete açılan Fidan’ın Mutfağı Ev Yemekleri açılışına çok sayıda davetlinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönem İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Alpay Şirin ve ailesi, Kocaelispor’un eski futbolcusu ve eski teknik Direktörü  Kayhan Çubuklu ve ailesi de katıldı.

Başkan Ekrem Yüce: Her açılan işyeri ekonomimize bir katma değerdir

TAMAMI EV YAPIMI ÜRÜNLER

Yeni açılan işyerinde  Ev Yapımı Yiyecekler, Mantı, Pilav, Çorba, Günün Yemeği, Patates Salatası, Kısır, Mercimek Köftesi, Tarator, Makarna Salatası, Kereviz Salatası, Kahvaltı, Menemen, Sucuklu Yumurta, Sahanda Yumurta, Patatesli Yumurta, Omlet, Patates Kızartması, Börek, Poğaça ve yine Ev yapımı tatlılar mevcut.