Polisin ‘Anneler Günü’ jesti

Paylaş:

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Anneler günü dolayısıyla hazırlattığı özel araba ile Anneler Günü’ne özel jest yaptı. Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve Polis Eşleri Derneği Sakarya Sube Başkanı Meliha Kaya, Adapazarı Karaman ilçesinde komşularını gezerek Anneler Gününü kutladı ve çiçek takdim etti.

EVLERİNDE ZİYARET ETTİLER

Polisler sokağa bu kez ceza için çıkmadı… Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, ‘Anneler Günü’nü unutmayarak, duygulandıran bir etkinliğe imza attı. Tam kapanmaya rastlayan 9 Mayıs ‘Anneler Günü’nde dışarıya çıkamayan vatandaşlar için, polis ekipleri müzik ve sirenler eşliğinde sokak sokak gezip karanfiller dağıtarak ‘Anneler Günü’nü kutladı.

KARANFİLLER DAĞITILDI

Ekipler, müzik ve sirenler eşliğinde sokak sokak dolaşıp karanfiller dağıtırken, mutlulukları gözlerinden okunan bazı annelerin gözyaşlarına hakim olamadığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Anneler Günü dolayısıyla organize edilen etkinlikte Polis Memurları, Anneler günü sevincini evlerinde yaşayan kıymetli Anneleri evlerinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü tebrik etti ve çiçek dağıttı.

Çevresi açık kamyonla, Polis arabaları ve motosikletli Polis ekipleri ile yapılan şehir turuna katılan Polis Memurlarına aileler, çocuklar ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

MUTLULUK GÖZYAŞLARI

Coşkulu etkinlikte duygulanan anneler, polis ekiplerine teşekkürlerini iletti. Aldığı çiçek karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Şefika Aydoğdu, “Çok mutluyum, duygularımı ifade edemiyorum. Her şey çok güzel, teşekkür ederim. Çok güzel duygular bunlar” dedi.

Polisleri gördüğünde ceza yiyeceğini düşünerek korktuğunu söyleyen Ayla Aygün ise, “Virüs bitse bir çocuklarıma kavuşsam. Çabuk eve gitmem lazım korkuyorum, bir de ceza almayayım. Bu çok güzel bir duygu, çok mutluyum. İlk defa çiçek veren oldu zaten hayatımda, o daha güzel bir mutluluk” diye konuştu.

“Emniyet güçlerimizi Allah başımızdan eksik etmesin”

Aldığı çiçekle duygulu anlar yaşayan Yasemin Yurtsever de polis sevgisini, “Çok mutlu oldum, duygulandım. Allah başımızdan eksik etmesin polislerimizi, emniyet güçlerimizi” sözleri ile ifade etti.

ŞARKILARA EŞLİK ETTİLER

Gün boyu Sakarya’nın cadde ve sokaklarında devam eden etkinlikte kamyondan yükselen Anneler Günü şarkılarına eşlik eden vatandaşlar ve aileleri Polis Memurlarının Anneler Günü dolayısıyla evlerinin önüne kadar gelmesinden ve çiçek dağıtımından çok memnun oldular.

Sakarya il Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve Polis Eşleri Derneği Sakarya Şube Başkanı Meliha Kaya, Adapazarı Karaman ilçesinde komşularını gezerek Anneler Gününü kutladı ve çiçek takdim etti.

Polisler anneleri unutmadı   

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü personelleri hazırladıkları özel kliple ‘Anneler Günü’nü kutladı. Videoda birçok farklı noktadaki polisler tarafından “Anneler gününüz kutlu olsun” ifadelerine yer verildi.