Savaşın çocukları gülsün diye!

Paylaş:

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi, Kampüs Camisi Gönüllüleri, Sakarya Üniversitesi (SAÜ), Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından ortaklaşa düzenlenen “İdlib İçin Yardım Kampanyası” TIR’ları, İdlib bölgesine ulaştı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTI

Yardım kampanyasında toplanan 42 birket ev yapılacak nakdi yardım, gıda yardımları, ayakkabı, çamaşır, battaniye, giyim, temizlik seti, yatak, oyuncak, peçete, çocuk bezi, süt, ıslak mendil gibi temel ihtiyaçların olduğu, hayırsever vatandaşların verdiği zekat paraları ile birlikte toplamda 740.000 TL’lik yardım ihtiyaç sahipleri ailelere ulaştırıldı.

Başkan Soykan İdlib’te

Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen program kapsamında Suriye’nin İdlib bölgesine giden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, toplanan yardımları dağıttı.

YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİ İLE BULUŞTURULDU

Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen program kapsamında Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Suriye’nin İdlib bölgesine gitti. Başkan Soykan, Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünce toplanan yardımları ihtiyaç sahipleri ile buluşturdu.

Başkan Bilal Soykan, “Her yetim bir Peygamber mirasıdır. Her yetim bir Cennet fırsatıdır, her yetim bir şefkat sınavıdır, yetimin elinden tutan rahmete batar. Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi vasıtasıyla hemşerilerimizden toplanan yardımların İdlip bölgesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasına vesile olduk” dedi.