Sessiz şehirde sokak hayvanlarını beslediler

Paylaş:

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamalarının ardından yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları görevli polis memurları tarafından beslendi

Türkiye’de Korona virüs tedbirleri kapsamında geniş güvenlik önlemleri alınmaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge doğrultusunda 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Cuma saat 21.00 itibari ile başlayan yasakla birlikte Sakarya halkı da sokaklardan çekildi.

SESSİZ ŞEHİRDE SOKAKLAR ONLARA KALDI

Vatandaşların yasağa uyarak evlerinde kalması ile şehir sessizliğe büründü. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri ise kentin birçok noktasında denetim görevlerini aralıksız sürdürdü.

Boş kalan sokaklarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının imdadına ise görevli polis memurları yetişti. kedi, köpek, kuş ve güvercinlere yem verilerek beslendi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ DENETLEMEDE

Tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlamalarının ardından, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya tedbirleri yerinde incedi. Polis ekipleri ile görüşen il Emniyet Müdürü Kaya, denetimler hakkında bilgi aldı.
Boş kalan sokaklarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya elleriyle besledi.  Sokak hayvanları Kaya2nın bu ilgisi karşısında etrafını sararak sevgi gösterisinde bulundu.

Polisin sokak hayvanların için gösterdiği bu duyarlılık büyük takdirle karşılandı.