Tedbirlere uyum çağrısı

Paylaş:

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla vatandaşlara tedbirlere uyma çağrısında bulundu. Vali Kaldırım, “Şu an korumamız gereken en önemli şey sağlığımız. Yapmamız gereken tek şey tedbirlere uymak” ifdelerini kullandı.

BÖLGEDE TEDBİR VE EDENETİM

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması bitiminde hareketlilik yaşanırken, salgın kurallarına yönelik denetimler sürüyor. Sakarya, Kocaeli, Bolu, Zonguldak, Karabük, Düzce ve Bartın’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında halkın yoğun olarak kullandığı alanlar dezenfekte edilirken, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması istendi.

Emniyet ekipleri, toplu taşıma araçlarında yolcu taşıma kapasitesi, dezenfektan bulundurma ve maske kontrollerini sürdürürken, zabıta ekipleri de iş yerlerinde denetim yapıyor.

EN ÖNEMLİ ŞEY TEDBİRLERE UYMAK

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla vatandaşlara tedbirlere uyma çağrısında bulundu.

Vali Kaldırım, mesajında, “Şu an korumamız gereken en önemli şey sağlığımız. Yapmamız gereken tek şey tedbirlere uymak. Zorunlu olmadıkça evimizden çıkmayalım, kalabalık ortamlardan uzak duralım. Maske takalım, mesafeyi koruyalım” ifadelerine yer verdi.