Erenler Kızılay Şubesinin Olağan Genel Kurulu yapıldı

Paylaş:

Erenler Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurula Kaymakam Muhsin Çatmadım, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, İlçe Sağlık Müdürü Fatih Şahin, Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, TFF İl Temsilcisi Ali Arslan, Sakarya Şoförler Odası Başkanı Feridun Canbaz, Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Mahmut Ergül, Kızılay şube başkanları, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri ile üyeler katıldı.

2008’de ilçe olan Erenler’de 6,5 yıldır görev yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Ergül, “Derneğimiz kısa sürede dolu dizgin hizmetler vermeye başladı. Din, dil, ırk, mezhep gözetmeden insanlığın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Değerli bağışçılarımız ile önemli yol kat ettik. Hizmet ve hayır yarışında tabiki eksiklerimiz var ama bunları hayırseverlerimiz ve bağışçılarımız sayesinde en aza indirmeye çalışıyoruz. Kamu kurumlarımızla, muhtarlarımızla, hayırseverlerimizle, gönüllülerimizle ortak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde önemli projelerimiz ve çalışmalarımız olacak. Umut olan, ışık olan Kızılay’ın yıldızını parlatmaya devam edeceğiz. Destekçimiz olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Cavit Öztürk de konuşmasında, Kızılay’ın İslam coğrafyasında önemli hizmetler verdiğini belirterek, “Ülkemizin sınırında olanlar, mülteciler Kızılay’ın önemini bir kez daha gösterdi. Dünyanın her yerine el uzatan bu kurumumuza daha büyük görevler düşüyor” dedi.

Kaymakam Muhsin Çatmadım ise konuşmasında, “Medarı iftiharımız olan Kızılay devlet olarak, millet olarak hem içerde, hem dışarda sıkıntılı olduğumuz günlerde hep yanımızda oldu. Nerede bir yangın var, ateş var orada Kızılay’ı görüyoruz. İnsanlık bunu görüyor. Bizde gurur duyuyoruz. Erenler Şubesinin yönetim kurulunu takdir ediyorum” dedi.

Divan Başkanlığını Oktay Topçu’nun yaptığı genel kurulda denetim, yönetim kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra geçilen seçimlerde ise İsmail Ergül yeniden başkan seçildi. İkramların da yapıldığı genel kurulda yönetim kurulunda şu isimler yer aldı. Ahmet Yıldırım, Ekrem Ürdüç, Ramiz Gümüş, Erdal Uzal, Okan Aydın, Semra Can, Ergün Kılıç, Necmi Helvacı.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; İlker Uzun, Mustafa Tamer, Mahmut Ergül, Ömer Akarsu, Ayşegül Kadıoğlu, Altan Aral, Filiz Öney, Cihan Nalburoğlu, Ünal Sandal.

Şube Denetçisi Asil Üye; Nurdoğan Aşık.

Şube Denetçisi Yedek Üye; Mustafa Çalışkan

Genel Merkez Delegeleri Asil; Ekrem Ürdüç, Okan Aydın, İsmail Ergül.

Genel Merkez Delegeleri Yedek; Ergün Kılıç, Necmi Helvacı