Ada-Bike Gurubu, Serbesler Botanik’de kahvaltı yaptı

Paylaş:

Sakarya’nın sevilen bisiklet guruplarından Ada-Bike Bisiklet Sevdalıları, pazar kahvaltılarında Serbestler Botanik Bahçesi’ni tercih etti.

Ada-Bike 54 Gurup Başkanı Yavuz Akova, gurup üyesi Selçuk Bektaş ile birlikte, bisiklet sevdalılarından Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci’yi de aralarına alarak pazar kahvaltılarını Serbestler Botanik Bahçesi’nde yaptı.

MÜKEMMEL İLGİ

Kahvaltıya gelen müşterileri ile tek tek ilgilenen işyeri sahibi Vahit Serbest, müşteri memnuniyetine gösterdiği özen ile dikkatleri çekti.

Serbes, aynı zamanda Sapanca’da ve Serbesler Botanik’de; eşyalı kiralık tatil evleri, hobi bahçeleri, bungalov ofisler, çocuk oyun alanları, hayvanat bahçeleri, kafeler restoranlar ile hizmet verdiklerini belirterek, bu mekanlarda sınırsız sosyal mesafe, özgürlük ve huzur olduğunu dile getirdi.

HARİKA GÖRSELLİK 

Yeni devreye giren bahçe ise birbirinden güzel görseleriyle dikkatleri çekici. Doğa ile baş başa huzurlu bir ortamda Doğal ürünlerden oluşan zengin çeşit kahvaltı ise oldukça ekonomik fiyatlarla sunuluyor.