‘Gönül Elçileri’ iftarda buluştu

Paylaş:

Gönül Elçileri Sosyal Yardımlaşma Derneği, Ramazan ayı eykinlikleri kapsamında bir iftar programı düzenledi. Dernek üyesi aileler, çocuklar ve çok sayıdaki konuk Hızırtepe Mahallesi Lokman Hekim Camii’nin yemekhanesinde bir araya gelerek iftar yaptı. Dernek Başkanı Bülent Dik, iftar programına katılan herkese ve katkı verenlere teşekkür etti.

‘İFTAR PROGRAMIMIZ GÜZEL GEÇTİ’

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında bir iftar programı düzenleyen Gönül Elçileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Bülent Dik, geniş katılımın sağlandığı programda, aileleri ile birlikte çocukları ve konuklarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duydularını söyledi. Güzel bir ortamda geçen iftar programına katkıda bulunan yardımseverlere de ayrıca teşekkür eden Başkan Dik, Ramazan ayının ruhuna uygun yardımlaşma ve yakınlaşmanın güzel bir örneğini gerçekleştirmekten mutlu olduklarını ifade etti.

İftar programına; Refah Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Geyveli, parti görevlileri, Yeşilay Sakarya Temsilcisi Arzu Çakır, Gönül Elçileri Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri, Kur’an kursu öğrencileri, ihtiyaç sahibi aileler ve çok sayıda konuk katıldı.

PASTA KESİMİ İLE KUTLADILAR

Dernek Başkanı Bülent Dik ve yönetimi, iftar programı sonrası özel çocuklar ile birlikte bir pasta kesimi yaparak ‘‘21 Mart Down Sendromlular Günü’’nü kutladı. Çocuklar aileleri ile birlikte güzel bir Ramazan akşamı geçirirken, katılımcılar günün anısına bol bol fotoğraf çektirdi.

Gönül Elçileri Derneği’nden ‘Sosyal Market’ projesi

6 ay önce derneği kurduklarını ve o günden bugüne faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Bülent Dik, ‘Gönülden Veren Eller Sosyal Marketi’ adı altında proje başlattıklarını ve hayırsever vatandaşların sayesinde tüm rafların dolduğunu ifade ederek, ‘‘Senenin 12 ayı bizlere müracaat eden ihtiyaç sahibi insanlarımıza 10 çeşit ürün vererek bir nebze de olsa gidermeye ve aracı olmaya gayret ediyoruz’’ dedi.

‘İYİLİK YAP İYİLİK BUL’ ANLAYIŞI İLE HİZMET

Hayırsever iş adamlarının destekleriyle Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ulaştırdıklarını söyleyen Başkan Dik, ‘‘Peygamberimizin ‘Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir’ sözüne binaen hali hazırda 350 ailemize tedarik sağlayacak gıda yardım kolilerimiz mevcut durumda. İş insanlarımızın destekleriyle Ramazan ayı boyunca derneğimizde olacak ve eksiği olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

‘AMACIMIZ GÖNÜLLERE GİRMEK’

Dernek yönetiminde yer alan tüm üyelerin sorumluluk ve aidiyet bilinci ile görevlerini sürdürdüklerini belirten Başkan Bülent Dik, asıl amaç ve hedeflerinin gönüllere girmek ve en iyi şekilde yer edinebilmek olduğunu söyledi. Başkan Dik, ‘‘Yerel seçimlerin ardından belediye başkanlarımızı ziyaret etmek istiyoruz. Daha merkezi bir yer olursa ulaşım açısından da kolaylık olur düşüncesindeyiz. Ayrıca çok güzel ve faydalı projelerimiz ile tüm bireylerimize A’dan Z’ye gönülden dokunmak ve kucaklamak istiyoruz. Her daim yanımızda olan ve derneğimize desteğini esirgemeyen Hızırtepe Mahalle Muhtarı Fatih Eltutan’a çok teşekkür ediyorum. Bir Müslüman başka bir Müslümanın meşguliyetini giderirse Cenabı Allah’ta onun meşguliyetini giderir; bizler bu şekilde yola çıktık, akıbetimiz de yolumuz da hayırlı olsun’’ dedi.

Gönül Elçileri Sosyal Yardımlaşma Derneği
Adres: Hızırtepe Mahallesi Cevat Ayhan Caddesi No:54 Adapazarı (Dörtyol TEAŞ/SEDAŞ karşısı, Sümela Fırın arasındaki cadde)

Bir yanıt bırak