Mısır bahane, sohbet şahane

Paylaş:

Sakarya’nın sevilen bisiklet guruplarından Ada Bike-54 üyeleri, canlı müzik etkinliğinde bir araya geldi. Gurup üyeleri, Başkanı Yavuz Akova’nın mısır ikramında bulunduğu gecede sohbet ve müzik eşliğinde yorgunluk attı.

BAŞKAN AKOVA’DAN SÜRPRİZ

ADA BIKE-54 Gurup Başkanı Yavuz Akova, her hafta düzenledikleri gezi etkinliklerinde, bu hafta arkadaşlarına güzel bir sürpriz yaptı. Gurup üyeleri, Adapazarı Camili Mahallesi’nde bir sosyal tesisin bahçesinde bağlama ustası Mevlüt Aytekin’in çalıp seslendirdiği eserlerle coşkulu bir gece geçirdi. İkram edilen mısır eşliğinde yapılan sohbetler ise gece geç saatlere kadar sürdü.

Yavuz Akova – Ada Bike-54 Gurup Başkanı

SAĞLIK İÇİN BİSİKLET SÜRÜN

Başkan Akova, salgın döneminde bisiklet kullanmanın insan sağlığındaki önemini Fısıltı Haberleri canlı yayınında dile getirdi. Akova, “Sağlıklı ve uzun bir yaşama sahip olmak isteyenler, kullanılması son derece keyifli olan bisiklete yönelmeli. Psikolojik olarak da kişiyi rahatlatan bisiklet, tüm kas sisteminin aynı anda çalışmasını sağlar. Fazla kilolarından şikayetçi olan kişilere de bisiklet sürmesini tavsiye ediyoruz. Vücut dayanıklılığını artıran bisiklet sürmeyi alışkanlık haline getirmede fayda vardır. Özellikle bu pandemi döneminde vücut direncimizi artırmada bisiklet kullanımı büyük katkı verir. 

Biz gurup olarak yaptığımız faaliyetlerle ilimizde bisiklet kullanımında farkındalık oluşturmak için çalışıyoruz. Herkesi bu güzel spora davet ediyoruz” diye konuştu.

HER HAFTA BİSİKLET ETKİNLİĞİ

Sürüş ekinliklerine tüm bisikletseverlerin katılabileceğini ve hiç bir ücret alınmadığını belirten Başkan Akova, “Haftanın hemen her günü bisiklet ile geziyoruz ve etkinliklerimizi halka açık olarak sosyal medya hesaplarında da yayınlıyoruz” dedi.

Sabahattin BİRİNCİ / Sakarya