Sakarya Bedensel Engelliler Futbol Kulübü ‘Süper Lig’de!

Paylaş:

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Ampute Futbolda temsilcimiz Sakarya Büyükşehir Belediye Bedensel Engelliler Futbol Takımı, sahasında Kayseri Erciyes ile oynadığı müsabakayı 3-0 kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

Müsabakada baştan sona üstün oynayan taraf Sakarya Büyükşehir Belediye Bedensel Engelliler Futbol Takımı oldu. Kayseri temsilcisinin açık oyun tercihi temsilcimizi kontrollü oynamaya itti. Serhat Nurettin ve Mustafa’nın golleri görülmeye değer nitelikteydi.

SÜPER LİG İÇİN TRANSFER İHTİYACI

Maç sonucu açıklamalarda bulunan Başkan Cemil Yıldırım, ”Takımının ortaya koyduğu güzel bizi artık özlediğimiz Süper lige çıkarttı. Sahada verdiğimiz mücadeleyi artık başka yerlerde vereceğiz. Süper lig kalitesinde takım kurmak için transferlere ihtiyacımız olacak, bizim Sakaryalı büyüklerimizden isteğimiz desteklerini istiyoruz” dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR

Başkan Yıldırım, takımın bu başarısında verilen desteğin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, ”Takımımızdan desteklerini her daim esirgemeyen Vialli Grup Başkanı Semih Güngör beyefendiye, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Ekrem Yüce’ye bu desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.

Bir yanıt bırak