Sakaryaspor finalde!

Paylaş:

Misli.com 2. Lig Play-Off Yarı Finalinin ikinci ayağında Kırşehir Belediyespor ile kendi sahasında karşılaşan Sakaryaspor 5-1 galip gelerek finale yükseldi. Sakaryaspor finalde Kocaelispor ile oynayacak.

Yeni Sakarya Stadı’nda bu akşam saat 20.00’de başlayan Sakaryaspor-Kırşehir Belediyespor yarı final ikinci maçında Sakaryaspor, ilk yarda dakika 21’de Nuri Fatih Aydın ve dakika 45’te Burak’ın kaydettiği goller ile 2-0 öne geçti.

KIRŞEHİR İKİNCİ YARIDA UMUTLANDI

İkinci yarıda gol arayışlarını sürdüren Kırşehir Belediyespor, 61 dakikada Volkan Altınsoy’un golüyle durumu 2-1 yaptı. Bu golden kısa bir süre sonra rakibine baskı kuran Sakaryaspor dakika 65’te Nuri Fatih Aydın attığı golle farkı ikiye çıkardı. Hakan Aslantaş ise dakika 85’te 4. golü atarken ardından Berk İsmail 90. dakikada skoru belirleyen golü kaydetti.

FİNALE SAKARYASPOR GİDİYOR

Nefesleri kesen karşılaşma 5-1 sona ererken Sakaryaspor, finale adını yazdıran takım oldu.

Şampiyonu belirleyecek final maçı ise play-off karşılaşmasının ilk finalisti olan Kocaelispor ile Sakaryaspor arasında oynanacak.

Hikmet KESERCİ / Sakarya

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANDI

Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor karşılaşması Kovid-19 tedbirleri kapsamında seyircisiz oynandı. Maç saatinden önce Yeni Sakarya Stadı’nın önünü dolduran taraftarlar içeri alınmadı.

Maç sonuna kadar stadın dışında bekleyen taraftarlar karşılaşmanın son düdüğüyle stadın dışını adeta bayram yerine çevirdi. Finale çıkma coşkusunu meşalelerle kutlayan Sakaryaspor taraftarı şimdiden şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı.