Salur çiftinin fotoğraf sergisi ilgi gördü

Paylaş:

Sezginler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Turizm Haftası etkinliklerinde ilimizin turizm açısından önemli merkezlerinin fotoğraflarının bulunduğu, A.İlhan Salur ve Ayla Salur’un fotoğraflarından oluşan fotoğraf sergisi törenle açıldı. Salur çiftinin birer sanat eseri fotoğrafları, sergiyi gezenleri hayran bıraktı.

Turizm konusunda toplumda farkındalığı arttırmak ve turizm bilinci oluşturmak, iç turizmi canlandırmak, doğal, tarihi ve kültürel varlıkları sürdürülebilir turizm ilkeleri doğrultusunda değerlendirmek ve halkın turizm hareketlerine daha etkin katılımını sağlamak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında “Turizm Haftası” kutlanıyor.

PROTOKOLLÜ AÇILIŞ

Turizm Haftası nedeniyle Sakarya’da yeni faaliyete geçen Sezginler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde açılan fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü. Sergi açılışına Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sakarya Kültür Turizm Müdürü V. Süleyman Acar, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmedlatif Şahin, Turizm Otelcilik Sezginler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Arif Türkyılmaz ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

SALUR ÇİFTİNE TEŞEKKÜR

Sakarya’nın kültür ve turizm değerlerini yansıtan fotoğrafların sanatseverlerin beğenisine sunulduğu sergiyi gezen başta Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya’nın kültür ve turizmine yaptıkları katkılarından dolayı fotoğraf sanatçıları Ayla ve A.İlhan Salur çiftine teşekkür etti.

Birbirinden güzel fotoğrafların sergilendiği sergi, Turizm Haftası boyunca 15-22 Nisan tarihleri arasında gezilebilecek.

Bir yanıt bırak